Hieronta

30  min
30  eur
60  min
50  eur
90  min
70  eur

Teen klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja rentouttavaa hierontaa. Pienemmälle lihas-alueelle voi riittää lyhyempi hieronta. Pitempään kestänyt vaiva vaatii yleensä tunnin käsittelyn useamman kerran. Urheilijana voit myös tulla saadaksesi lihakset rennoksi tarpeen mukaan.

Jalkahieronta

30  min
30  eur
60  min
50  eur

Mikäli sinulla on herkät jalat, tai jalkapohjat, on hyvä aloittaa lyhyellä, kevyellä käsittelyllä. Tunnin käynnillä hieron jalkasi perusteellisemmin; varpaat, jalkaterän, jalkapohjan, pohkeet. Perusteellisempi jalkahieronta voi antaa ohimeneviä vilustumisoireita.

Ruokavalio- ja elämäntavaneuvontaa

ensimmäinen käynti
90  min
50  eur
jatko käynnit
30  min
30  eur
60  min
40  eur

Ruoasta saamme ravintoa. Ravinnosta saamme terveyttä. Joten ruoka on meillä tärkeätä. Ei ole samantekevää mitä syömme. Kulttuurissamme ruoasta on tullut paljon muuta kuin ravinnonlähde. Tämän päivän tavalliset sairaudet (ylipaino, sokeritauti, syöpä, väsymysoireet, sydäntaudit, muistisairaudet) lisääntyvät. Niistä on tullut niin tavallisia, normaaleja. Onko meillä vaihtoehtoa? Voimmeko elää terveellistä elämää, vai täytyykö meidän sairastua näihin? Mielipiteitä, tutkimuksia siitä oikeasta, terveellisestä ravinnosta, löytyy monenlaisia. Jotkut viittaavat kasvissyöntiin, toiset lihan ja rasvan syöntiin. Dieettejä löytyy vaikka kuinka paljon. Tärkein tekijä ei ole se, mitä syöt. Vaan se, mitä et syö. Se vaikuttaa terveyteesi. Riippuen siitä, missä kunnossa olet, ja mikä terveys tavoitteesi on, voit valita mitä jätät pois ruokavaliostasi. Terveyteesi voi vaikuttaa prosessoitu ruoka (valmisruoka), maitotuotteet, viljat, pavut ja jopa hedelmät ja vihannekset. Voi olla vaikea tietää mistä aloittaa ja mitä muutoksia kannattaa tehdä. Yhdessä voimme laatia Sinulle sopivan ruokavalion Sinun elämäntilannetta ja terveyttäsi huomioon ottaen. En ole lääkäri, enkä anna diagnooseja. Mikäli tunnet itsesi sairaaksi, tai epäilet sairautta, ota ensisijaisesti yhteyttä terveydenhuoltoon/lääkäriin. Kaikki lääkärit eivät tosin ymmärrä ravinnon vaikutusta terveyteen ja kuinka huono ravinto voi johtaa sairauteen. Tervetuloa Ravitsemusneuvontaan!